Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ο Κλάουντιο Καστανιόλι είναι Ελβετός επαγγελματίας παλαιστής. Έχει συμβόλαιο με την εταιρία πάλης WWE και εμφανίζεται με το ψευδώνυμο "Σεζάρο".



Ο Έτορ Εουέν είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής και πρώην αρσιβαρίστας, που εργάζεται για την εταιρεία πάλης WWE. Στα ρινγκ που εμφανίζεται είναι γνωστός ως "Μπιγκ Ι"

 
The Usos (born August 22, 1985) are an American professional wrestling tag team consisting of real-life twin brothers Jimmy Uso and Jey Uso, who appear in WWE where they are the current WWE Tag Team Champions in their first reign (individually and as a team). The pair were previously managed by Tamina Snuka and are one time FCW Florida Tag Team Champions.
Jimmy (real name Jonathan Solofa Fatu) and Jey (real name Joshua Samuel Fatu) are the sons of Solofa Fatu, better known as Rikishi, nephews of The Tonga Kid and the late Umaga, and are part of the Anoa'i family. As part of the family they are also the cousins of fellow WWE wrestlers Roman Reigns and The Rock, as well as the late Yokozuna.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ο Πολ Γουάιτ είναι περισσότερο γνωστός ως Μπιγκ Σόου και είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1972. Είναι επαγγελματίας παλαιστής, αλλά και περιστασιακός ηθοποιός. Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης, WWE

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο Νίκολας Θιόντορ "Νικ" Νέμεθ είναι Αμερικανός επαγγελματίας παλαιστής και έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE. Εκεί είναι γνωστός ως Ντολφ Ζίγκλερ.

 

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ο Ράιαν Ριβς είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής, γνωστότερος ως Ράιμπακ. Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE

 
Ο Τζόναθαν Γκουντ είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής. Εργάζεται στην εταιρεία πάλης WWE, όπου παλεύει έχοντας το ψευδώνυμο Ντιν Αμπρόουζ

Ο Ντουέιν "Ροκ" Τζόνσον, είναι Αμερικανός ηθοποιός του Χόλλυγουντ και περιστασιακός επαγγελματίας παλαιστής. Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 1972, στο Χέιγαρντ της Καλιφόρνια, ωστόσο κατοικεί στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια
 

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ο Λουίς Ιγκνάσιο Ουρίβε Αλβίρτε είναι Μεξικανός μασκοφόρος επαγγελματίας παλαιστής. Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης, WWE και στα σόου της εταιρείας, εμφανίζεται με το ψευδώνυμο "Σιν Κάρα", που στα ελληνικά σημαίνει χωρίς πρόσωπο.

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ο Ματ Καρντόνα είναι Αμερικανός επαγγελματίας παλαιστής, περισσότερο γνωστός με το όνομα που χρησιμοποιεί στα ρινγκ "Ζακ Ράιντερ". Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE και ανήκει τυπικά στο ρόστερ του Raw.

 
O Ματ Χάρντι είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής από το Κάμερον της Βόρειας Καρολίνας. Αγωνιζόταν στο TNA Wrestling, αλλά είναι πιο γνωστός για τον χρόνο του στο WWE ενώ έχει περάσει από πολλά άλλα σόου

 
Ο Άνταμ Κόoυπλαντ, είναι Καναδός ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παλαιστής, γνωστός για τον χρόνο του στο World Wrestling Entertainment, από το 1998 μέχρι το 2011. Περισσότερο γνωστός είναι με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στα ρινγκ, "Ετζ".

Ο Κρίστοφερ Κέιθ Ιρβάιν γνωστός ως Κρις Τζέρικο στα ρινγκ, είναι Καναδός - Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής, μουσικός, στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής, ηθοποιός και συγγραφέας.

 
Ο Κόφι Κίνγκστον είναι επαγγελματίας παλαιστής από την Γκάνα, που έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE.

 

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ο Στίβεν Φαρέλι είναι Ιρλανδός επαγγελματίας παλαιστής. Στα ρινγκ που εμφανίζεται είναι γνωστός ως "Sheamus", ενώ έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία πάλης WWE. Στο WWE έχει κερδίσει συνολικά τρία παγκόσμια πρωταθλήματα.

 
Ο Μπράιαν Ντάνιελσον γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1981 και είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής. Εργάζεται στην εταιρεία πάλης WWE, όπου είναι γνωστός ως "Ντάνιελ Μπράιαν".

 
O Phillip Jack Brooks είναι Αμερικανός επαγγελματίας παλαιστής και είναι γνωστός για την πορεία του στην εταιρεία πάλης WWE. Στα ρινγκ παλεύει ως CM Punk.

 
Ο Πολ Μάικλ Λεβέσκ είναι Αμερικανός επαγγελματίας παλαιστής και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία πάλης World Wrestling Entertainment

 
Ο Στιούαρτ Αλεξάντερ Μπένετ είναι Άγγλος επαγγελματίας παλαιστής, που εργάζεται στο WWE. Το ψευδώνυμα του στα ρινγκ είναι "Γουέιντ Μπάρετ" και "Μπαντ Νιούζ Μπάρετ", το οποίο χρησιμοποιεί αυτή τη περίοδο.

 
Ο Μάικλ Γκρέγκορι Μιζάνιν είναι Αμερικανός επαγγελματίας παλαιστής, γνωστότερος με το όνομα Μιζ, με το οποίο εμφανίζεται στα ρινγκ. Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE, όπου και είναι ο Διηπειρωτικός Πρωταθλητής
 
Ο Όσκαρ Γκουτιέρεζ Ρούμπιο είναι Μεξικανός επαγγελματίας παλαιστής, γνωστός ως Ρέι Μιστέριο. Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE και εμφανίζεται κυρίως στο τηλεοπτικό σόου, Raw

 

wwe




O David Michael Bautista, Jr., είναι Αμερικάνος ηθοποιός και επαγγελματίας παλαιστής, που έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE. Είναι γνωστότερος ως Batista με το όνομα που χρησιμοποιεί στο ρινγκ


O Τζον Σίνα είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής και γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1977. Έχει συμβόλαιο με το WWE και εμφανίζεται στο WWE Raw.